Skip to content

Hvem og hva

Flyttesenterets hovedvirksomhet er utvikling av nye mediekonsept for den «utvidede flyttebransjen». Herunder: flyttebyråer, boligmeglere, lagerbedrifter, emballasjegrossister, m.m. Konseptene har et stort spenn, fra tv-serier i den ene enden, til små nettannonser i den andre. Senteret tilbyr også spesialisert ikt- og markedsføringskompetanse. Dette er altså «B til B-tjenester», men det er viktig å merke seg at konseptenes innhold, ofte er rettet mot privatpersoner. Altså vanlige folk som skal flytte. Senteret kan også produsere konsept i rent underholdnings-øyemed.

Virksomhetens mål, er å bidra til optimalisering og samkjøring av boligkjeden (kjøp, salg og fysisk flytting). Det er også et mål å dele praktisk kunnskap, slik at flytteprosessen blir mest mulig behagelig for sluttkunden.

Flyttesenterets medarbeidere har bakgrunn fra reklame og media, samt ulike deler av flyttebransjen. Herunder, bred erfaring innen prosjektledelse, og gjennomføring av flytteprosesser, fra både bedrifts- og privatmarkedet. I Senteret har vi en kongstanke om å overføre «bedriftsmåten» å flytte på – til privatpersoners flytteprosjekt. Det er nemlig liten tvil om at metodene og verktøyene som benyttes ved en bedriftsflytting, ligger flere hakk over det som er vanlig når folk flest flytter selv. Det er selvfølgelig ikke alt som lar seg overføre direkte, men potensialet for forbedring er utvilsomt stort.

På Flyttesenteres websider, vil man finne aktuelle prosjekt som vi jobber med.  Av konkurransemessige årsaker, kan disse konseptene bare presenteres overfladisk her. Interesserte bes derfor ta nærmere kontakt via vårt kontaktskjema.

· Teamet vårt ·

Lars Olsson

Lars er ansvarlig for Flyttesenterets produktutvikling. Lars har jobbet bredt med idé og manus, bl.a. i Strix. Han har dessuten over 20 års erfaring fra flyttebransjen. Sist som driftssjef i FlytteEksperten AS, der han ledet betydelige prosjekt, som: NorgesGruppen, Visma, Elkem, Burson Marsteller, m.fl.. Har også organisert godt over 1000 flytteoppdrag i privatmarkedet.

Tim Dorfman

Tim er ansvarlig for Flyttesenterets tekniske plattformer, med spesielt fokus på optimalisering av logistikk og kommunikasjonsflyt. Tim har bakgrunn fra flere verdensledende IKT-organisasjoner. Tim holder bachelorgrad i transport og logistikk, teknisk analyse, samt lagerdrift. Han er også ekspert på prosessutvikling innen media- og offentlige organisasjoner.

Valeria Engard

Valeria er ansvarlig for Flyttesenterets utadrettede virksomhet, med fokus mot sosiale plattformer og events. Valeria har grunnutdanning fra Westerdals institutt for kommunikasjon og design. Jobbet i bl.a. McCann og Revolver, samt som freelancer i flere større event-virksomheter. Spesiell kompetanse innen interiør, form og farge. Er også rådgiver som stylist på privatmarkedet.

Bob London

Bob er ansvarlig for Flyttesenterets miljøprofil. Han har bakgrunn fra flere, store miljøorganisasjoner, samt et vikariat i miljøverndepartementet. Bob har også jobbet i flere internasjonale mediabedrifter. Bob har et brennende engasjement for flyttefaget. Dette som følge av en utfordrende, men givende oppvekst, i et av midt-Englands tradisjonsrike flyttebyråer.

«Teamet vårt» 404 feil bildegenerator. Demobilder lagt ut.